Eteerinen öljy Tea Tree

4,50 

Teepuuöljyn sanotaan olevan hyvä helpottamaan veritukoksia, vilustumista, yskää ja flunssaa.

Varastossa

Kuvaus

Latinankielinen nimi: Melaleuca Alternifolia
Käytetty kasvinosa: Lehdet ja pienet oksat
Alkuperä: Australia
Keräysmenetelmä: Höyrytislaus

Pakkauskoko: 10ml

Varhaisina aikoina näyttää siltä, ​​​​että tämän puun lehdistä valmistettiin teetä, mistä nimi teepuu syntyi. Tämä teepuu eteerinen öljy on kokonaisuus tiivistettyjä nestemäisiä yhdisteitä, jotka on tislattu höyrymenetelmällä Melaleuca Alternifolia -puun lehdistä, mikä on kotoisin Australian Uuden Etelä-Walesin koillisrannikolta. Öljyllä väitetään olevan arvokkaita antiseptisiä ja sieniä torjuvia ominaisuuksia terpenoideiksi kutsuttujen aineosien ansiosta, ja sitä käytetään nykyään monissa henkilökohtaisen hygienian tuotteissa ja lääkkeissä.

Teepuuöljyn sanotaan olevan hyvä helpottamaan veritukoksia, vilustumista, yskää ja flunssaa. Sitä on käytetty aknen, sieni-infektioiden, hilseen, emättimen infektioiden, peräpukamien, urheilijan jalan hoitoon ja sen uskotaan rauhoittavan kipeitä lihaksia, sekä nivelvaivoja. Kylpyveteen lisättynä se auttaa hillitsemään bakteereja. Teepuuöljyä ei saa käyttää sisäisesti. Sitä käytetään yleensä vain aikuisille, ja se on pidettävä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Älä käytä sitä, jos olet raskaana tai imetät.

Teepuu on tunnettu lääkinnällisistä ominaisuuksistaan ​​muinaisista ajoista lähtien Itä-Australiassa. Australian aboriginaalien tiedetään käyttäneen murskattuja lehtiä haavojen, palovammojen, haavaumien ja infektioiden parantamiseen satojen vuosien ajan. He hengittivät murskattujen lehtien öljyjä lievittämään yskää ja vilustumista. He ripottelivat tätä öljyä haavoille ja laittoivat sen päälle hauteen. He hauduttuvat teepuun lehtiä ja keitivät siitä teetä kurkkukipujen lievittämiseksi. Vuosien 1920 ja 1930 välillä tämän puun eteerinen öljy alkoi tulla tunnetuksi ja sitä alettiin käyttämään Euroopassa sen puhdistavien ominaisuuksien ansiosta.

Käyttö:
– Lisää muutama tippa lämpimään veteen ja suihkuta petivaatteille tai jalkapohjiin.
– Eteeriset öljyt ovat voimakkaita tiivisteitä, joten niitä ei koskaan saa laittaa iholle laimentamattomana, vaan aina kantajaöljyyn/veteen/perusvoiteeseen sekoitettuna. 1 tippa eteeristäöljyä riittää kasvoöljyyn sekoitettuna erinomaisesti. Vartalohieronnassa voit käyttää useamman tipan.
– Pyykkietikan tuoksuna.
– Diffuusereissa ja tuoksulyhdyissä veteen sekoitettuna oman tuoksumieltymyksen mukaan 5-20 tippaa.

Pyykkietikka ohje:
4 dl etikkaa
1 dl vettä
n. 15-20 tippaa eteeristä öljyä
pullo pyykkietikalle

Varoitukset:
Eteerinen öljy voi olla sellaisenaan ihokosketuksessa ärsyttävä tai allergisen reaktion aiheuttava – kokeile ensin laimennettuna perusöljyn kanssa pienelle helposti pestävälle alueelle. Allergiatapauksissa ota yhteys lääkäriin. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Vältä öljyn joutumista kosketuksiin herkkien alueiden kanssa. Tämä tuote saattaa ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Hakeudu lääkärin hoitoon. Tuote on testattu Englannin sekä EU:n lakien edellyttämillä testeillä ja sillä on IFRA:n hyväksyntä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eteerinen öljy Tea Tree”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Melaleuca alternifolia