Marcel’s Green Soap Nestesaippua Orange & Jasmine 250ml

4,50 

Marcel’s Green Soap Nestesaippua Orange & Jasmine on kasvi pohjainen saippua, joka on koostumukseltaan vähintään 97 % biohajoavia ainesosia ja rikastettu eteerisillä öljyillä, sekä lisätyllä glyseriinillä pitämään kädet pehmeinä.

Varastossa

Kuvaus

Marcel’s Green Soap Nestesaippua Orange & Jasmine on kasvipohjainen saippua, joka on koostumukseltaan vähintään 97 % biohajoavia ainesosia ja rikastettu eteerisillä öljyillä, sekä lisätyllä glyseriinillä pitämään kädet pehmeinä.

Täynnä luonnollisia ainesosia
Toisin kuin tavallinen käsisaippua, Marcel’s Green Soap saippua on täynnä luonnollisia ainesosia. Käsisaippuassamme et siis koskaan tapaa aineita, jotka voivat olla haitallisia ympäristölle, kodillesi tai kehollesi. Itse asiassa voit pestä käsiä tällä niin usein kuin haluat, sillä käsisaippua sisältää kasviperäistä glyseriiniä, joka varmistaa erittäin pehmeän ihon, sekä käyttämällä ekologista käsisaippuaa et huuhtele myrkkyjä viemäriin! Tuntuu paljon paremmalta, eikö? Se on käsisaippua, joka saa sinut hymyilemään.

Aisteja kutkuttavan herkullinen (älä kuitenkaan syö!)
Jasmiinilla on mystinen huumaava tuoksu ja sillä sanotaan olevan voimakas lempeä nostattava vaikutus. Appelsiini lisää kokonaisuuteen tarvittavaa keveyttä ja raikkautta, sillä loppujen lopuksi olemmehan pesemässä käsiä…

Pakkauskoko: 250ml

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool