Eteerinen öljy Eucalyptus

4,90 

Eukalyptuksen eteerisen öljyn sanotaan olevan antibakteerinen, desinfioiva ja kipua lievittävä.

Varastossa

Kuvaus

Latinankielinen nimi: Eucalyptus Globulus
Käytetty kasvinosa: Lehdet ja pienet oksat
Alkuperä: Kiina
Keräysmenetelmä: Höyrytislaus

Pakkauskoko: 10ml

Tämä eteerinen Eucalyptus öljy on tiivistetty neste, joka sisältää haihtuvia aromiyhdisteitä Eucalyptus Globulus Tree -puusta. Sen öljy yleensä tislataan, mutta joskus se puristetaan tai uutetaan liuottamalla. Eukalyptuksen eteerisen öljyn sanotaan olevan antibakteerinen, desinfioiva ja kipua lievittävä. Sitä on käytetty yskän, vilustumisen ja muiden tällaisten hengitystieoireiden lievitykseen. Se rauhoittaa lihas- ja nivelkipuja ja auttaa parantamaan haavoja, palovammoja, haavaumia ja hyönteisten puremia. Aromaterapiassa eukalyptuksen sanotaan edistävän aktiivisuutta, elinvoimaa ja energiaa.

Hengitystieoireita voit helpoittaa laittamalla muutaman tipan Eukalyptusöljyä kangaspalan tai hengityssuojaimen päälle ja hengittää sen läpi puoli minuuttia kerrallaan. Sitä voidaan levittää perusöljyyn/kosteusvoiteeseen sekoitettuna suoraan haavaumiin, ihottumiin ja hyönteisten puremiin. Lisää muutama tippa öljyä kylpyveteen tunteaksesi olosi virkistyneeksi tai liota kipeitä jalkoja lämpimässä vedessä, jossa on 4-5 tippaa eukalyptusöljyä. Diffuusorissa tai tuoksulyhdyssä käytettynä sen sanotaan virkistävän ja herättelevän aisteja.
Eukalyptusöljy on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.

Eteeristen öljyjen on tiedetty olleen osa parantamista muinaisina aikoina Egyptissä, Kiinassa ja muualla maailmassa. Niiden sanotaan olevan vanhin lääketieteen ja kosmetiikan muoto, koska ne ovat tislattu kasveista ilman monimutkaisia ​​prosesseja tai koneita. Niiden parantavien ja aromaattisten ominaisuuksiensa vuoksi niitä pidettiin ennen muinoin jopa kultaa arvokkaampana.

Käyttö:
– Lisää muutama tippa lämpimään veteen ja suihkuta petivaatteille tai jalkapohjiin.
– Eteeriset öljyt ovat voimakkaita tiivisteitä, joten niitä ei koskaan saa laittaa iholle laimentamattomana, vaan aina kantajaöljyyn/veteen/perusvoiteeseen sekoitettuna. 1 tippa eteeristäöljyä riittää kasvoöljyyn sekoitettuna erinomaisesti. Vartalohieronnassa voit käyttää useamman tipan.
– Pyykkietikan tuoksuna.
– Diffuusereissa ja tuoksulyhdyissä veteen sekoitettuna oman tuoksumieltymyksen mukaan 5-20 tippaa.

Pyykkietikka ohje:
4 dl etikkaa
1 dl vettä
n. 15-20 tippaa eteeristä öljyä
pullo pyykkietikalle

Varoitukset:
Eteerinen öljy voi olla sellaisenaan ihokosketuksessa ärsyttävä tai allergisen reaktion aiheuttava – kokeile ensin laimennettuna perusöljyn kanssa pienelle helposti pestävälle alueelle. Allergiatapauksissa ota yhteys lääkäriin. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Vältä öljyn joutumista kosketuksiin herkkien alueiden kanssa. Tämä tuote saattaa ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Hakeudu lääkärin hoitoon. Tuote on testattu Englannin sekä EU:n lakien edellyttämillä testeillä ja sillä on IFRA:n hyväksyntä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eteerinen öljy Eucalyptus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Eucalyptus Globulus

Allergeenit: Limoneeni (5989-27-5) 9% & Linalool (78-70-6) 0,1%