Eteerinen öljy Clary Sage

9,90 

Muskatellisalvian sanotaan olevan hyödyllinen myös heille, jotka kärsivät masennuksesta, stressistä ja unettomuudesta.

Varastossa

Kuvaus

Latinankielinen nimi: Salvia Sclarea
Käytetty kasvinosa: Kasvin yläosat ja lehdet
Alkuperä: Venäjä
Keräysmenetelmä: Höyrytislaus

Pakkauskoko: 10ml

Clary Sagen eteerinen öljy uutetaan höyrytislaamalla Muskatellisalvian kukkivista latvoista ja lehdistä. Se on kotoisin Etelä-Euroopasta ja sitä viljellään öljynsä vuoksi Ranskassa ja Venäjällä. Tämän öljyn suurin hyöty, on sen hermoja rauhoittava vaikutus ja sen sanotaan auttavan naisten vaivoihin. Muskatellisalvian kerrotaan myös auttavan iho-ongelmiin, kuten akneen, paiseisiin ja haavaumiin, sekä lievittävän kipeitä lihaksia ja niveliä.

Muskatellisalvian sanotaan olevan hyödyllinen myös heille, jotka kärsivät masennuksesta, stressistä ja unettomuudesta. Sitä on käytetty apuna naisten ongelmissa, kuten kuukautiskipuihin, epäsäännöllisiin vuotoihin ja synnytyksen aikana. Vaihdevuosien aikana tämän öljyn kerrotaan vähentävän kuumia aaltoja, yöhikoilua, sydämentykytystä, ärtyneisyyttä, sekä päänsärkyä ja huimausta. Sitä on käytetty lemmenlääkkeenä ja se parantaa ruuansulatusta ja on hyväksi munuaisille.

Keskiajalla Muskatellisalvia tunnettiin nimellä Oculus Christi, mikä tarkoitti ”Kristuksen silmää”. Se on ollut erittäin arvostettu lääke siitä lähtien. Jamaikalla paikalliset ihmiset käyttivät sitä haavaumien puhdistamiseen ja jäähdyttämiseen, sekä silmätulehdusten hoitoon. Se on arvokas öljy ja se on ollut tärkeä, sekä hyödyllinen aromaterapiassa ja luonnonlääketieteessä jo pitkään.

HUOM:
Muskatellisalvia öljyä tulee välttää alkoholia nautittaessa, koska se voi lisätä humaltumista.
Käytä pieniä määriä kerrallaan, sillä suuri annos voi aiheuttaa päänsärkyä.
ÄLÄ levitä suoraan silmiin tai niiden lähelle!
Vältä käyttöä raskauden aikana. Ei saa juoda.

Käyttö:
– Lisää muutama tippa lämpimään veteen ja suihkuta petivaatteille tai jalkapohjiin.
– Eteeriset öljyt ovat voimakkaita tiivisteitä, joten niitä ei koskaan saa laittaa iholle laimentamattomana, vaan aina kantajaöljyyn/veteen/perusvoiteeseen sekoitettuna. 1 tippa eteeristäöljyä riittää kasvoöljyyn sekoitettuna erinomaisesti. Vartalohieronnassa voit käyttää useamman tipan.
– Pyykkietikan tuoksuna
– Diffuusereissa ja tuoksulyhdyissä veteen sekoitettuna oman tuoksumieltymyksen mukaan 5-20 tippaa.
– Kylpyveteen lisättynä

Pyykkietikka ohje:
4 dl etikkaa
1 dl vettä
n. 15-20 tippaa eteeristä öljyä
pullo pyykkietikalle

Varoitukset:
Eteerinen öljy voi olla sellaisenaan ihokosketuksessa ärsyttävä tai allergisen reaktion aiheuttava – kokeile ensin laimennettuna perusöljyn kanssa pienelle helposti pestävälle alueelle. Allergiatapauksissa ota yhteys lääkäriin. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Vältä öljyn joutumista kosketuksiin herkkien alueiden kanssa. Tämä tuote saattaa ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Hakeudu lääkärin hoitoon. Tuote on testattu Englannin sekä EU:n lakien edellyttämillä testeillä ja sillä on IFRA:n hyväksyntä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eteerinen öljy Clary Sage”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salvia Sclarea

Allergeenit:
Benzyl benzoate 0.1%
Citral 0.1%
Geraniol 2.2%
Linalool 24%
alpha-Hexylcinnamaldehyde 0.1%
d-Limonene 1%