Eteerinen öljy Laventeli

4,90 

Laventelia on käytetty ja vaalittu läpi vuosisatojen sen tuoksun ja useiden hyötyjen vuoksi.

Varastossa

Kuvaus

Latinankielinen nimi: Lavandula Angustifolia
Käytetty kasvinosa: Kukanterälehdet
Alkuperä: Ranska
Keräysmenetelmä: Höyrytislaus

Pakkauskoko: 10ml

Laventelia on käytetty ja vaalittu läpi vuosisatojen sen tuoksun ja useiden hyötyjen vuoksi. Ennen muinoin Egyptissä ja Roomassa laventelia käytettiin kylvyssä, rentoutumisessa, ruuanlaitossa ja hajuvetenä. Yhä tänä päivänäkin sen rauhoittavat ja rentouttavat ominaisuudet ovat merkittävimmät syyt laventelin suureen suosioon.

Käytettynä säännöllisesti ihonhoidossa Laventeli häivyttää ihon virheitä ja kylpyveteen lisättynä tai kosteusvoiteeseen sekoitettuna ja ohimoille tai niskaan sipaistuna se helpottaa stressiä. Lisää muutama tippa vedellä täytettyyn suihkepulloon ja suihkauta sitä petivaatteille tai jalkapohjiin ja rauhoitu yöunille. Laventelin monikäyttöisyyden ansiosta se onkin yksi tärkeimmistä öljyistä, jota on aina hyvä olla käden ulottuvilla.

Käyttö:
– Lisää muutama tippa lämpimään veteen ja suihkuta petivaatteille tai jalkapohjiin.
– Eteeriset öljyt ovat voimakkaita tiivisteitä, joten niitä ei koskaan saa laittaa iholle laimentamattomana, vaan aina kantajaöljyyn/veteen/perusvoiteeseen sekoitettuna. 1 tippa eteeristäöljyä riittää kasvoöljyyn sekoitettuna erinomaisesti. Vartalohieronnassa voit käyttää useamman tipan.
– Pyykkietikan tuoksuna.
– Diffuusereissa ja tuoksulyhdyissä veteen sekoitettuna oman tuoksumieltymyksen mukaan 5-20 tippaa.

Pyykkietikka ohje:
4 dl etikkaa
1 dl vettä
n. 15-20 tippaa eteeristä öljyä
pullo pyykkietikalle

Varoitukset:
Eteerinen öljy voi olla sellaisenaan ihokosketuksessa ärsyttävä tai allergisen reaktion aiheuttava – kokeile ensin laimennettuna perusöljyn kanssa pienelle helposti pestävälle alueelle. Allergiatapauksissa ota yhteys lääkäriin. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Vältä öljyn joutumista kosketuksiin herkkien alueiden kanssa. Tämä tuote saattaa ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Hakeudu lääkärin hoitoon. Tuote on testattu Englannin sekä EU:n lakien edellyttämillä testeillä ja sillä on IFRA:n hyväksyntä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eteerinen öljy Laventeli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lavandula angustifolia