Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Suihke Patchouli & Cranberry 500ml

4,50 

Jos tunnet pakottavan tarpeen siivota, mutta sinulla on vain vähän aikaa: tartu nopeasti yleispuhdistusaine suihkepulloon ja pyyhkäise pinta puhtaaksi yhdellä vedolla.

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Suihke Patchouli & Cranberry
Jos tunnet pakottavan tarpeen siivota, mutta sinulla on vain vähän aikaa: tartu nopeasti yleispuhdistusaine suihkepulloon ja pyyhkäise pinta puhtaaksi yhdellä vedolla. Eikä sitä syyttä kutsuta yleispuhdistusaineeksi, sillä samalla tuotteella puhdistat kodin lattiasta kattoon. Yleispuhdistusaine sopii käytettäväksi tiskialtaissa, lattioissa, kylpyhuoneessa ja keittiössä, sekä siivouksen jälkeen kaikki tuoksuu taas ihanan raikkaalta!

Täynnä luonnollisia ainesosia
Kuten kaikki Marcel’s Green Soap -tuotteet, yleispuhdistusaineemme ei sisällä väriaineita, parabeeneja, fosfaatteja, klooria, ammoniakkia tai happoja. Tuotteemme on siis täynnä luonnollisia ainesosia, joista vähintään 97 % on biohajoavia.

Raikas siisti koti yhdellä pyyhkäisyllä
Patsulilla on makea ja mausteinen maanläheinen tuoksu, joka torjuu tehokkaasti ei-toivottuja hajuja ja 60-luvulla patsulia käytettiinkin savukkeen hajun peittäjänä. Olemme yhdistäneet patsulin tuoksuun raikkaan kirpeän karpalon luomaan tasapainoisen kotoisan tuoksu kokonaisuuden.

Käyttö: Heti valmis käytettäväksi sellaisenaan. Suihkuta siivousliinaan tai suoraan likaiselle pinnalle ja pyyhkäise puhtaaksi.

Pakkauskoko: 500ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Suihke Patchouli & Cranberry 500ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

aqua, sodium laureth sulfate, sodium benzoate, parfum, alcohol, cocamidopropyl betaine, tetrasodium glutamate diacetate, isopropyl alcohol, glycerin, citric acid, linalool