Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Orange & Jasmine 750ml

4,50 

Marcel’s Green Soap appelsiini ja jasmiini yleispuhdistusaineemme tuoksuyhdistelmä on suunniteltu niin, että kun aloitat siivouksen, et halua enää lopettaa.

Varasto loppu

Kuvaus

Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Orange & Jasmine
Marcel’s Green Soap appelsiini ja jasmiini yleispuhdistusaineemme tuoksuyhdistelmä on suunniteltu niin, että kun aloitat siivouksen, et halua enää lopettaa. Eikä sitä syyttä kutsuta yleispuhdistusaineeksi, sillä samalla tuotteella puhdistat kodin lattiasta kattoon. Yleispuhdistusaine sopii käytettäväksi tiskialtaissa, lattioissa, kylpyhuoneessa ja keittiössä, sekä siivouksen jälkeen kaikki tuoksuu taas ihanan raikkaalta!

Täynnä luonnollisia ainesosia
Kuten kaikki Marcel’s Green Soap -tuotteet, yleispuhdistusaineemme ei sisällä väriaineita, parabeeneja, fosfaatteja, klooria, ammoniakkia tai happoja. Tuotteemme on siis täynnä luonnollisia ainesosia, joista vähintään 97 % on biohajoavia.

Tuoksuna Appelsiini & Jasmiini
Jasmiinissa on salaperäinen huumaava hajuvesimäinen sävy ja sen tuoksun kerrotaan olevan lempeä nostattava. Appelsiini lisää tähän kokonaisuuteen tarvittavaa maanläheistä syvyyttä ja raikkautta, sillä loppujen lopuksi olemmehan tässä siivoamassa!

Käyttö: Sekoita ~30ml pesuainetta ämpärilliseen vettä.

Pakkauskoko: 750ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Orange & Jasmine 750ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

aqua, sodium laureth sulfate, sodium chloride, alcohol, cocamidopropyl betaine, parfum, tetrasodium glutamate diacetate, dipropylene glycol, linalool, isopropyl alcohol, hexyl cinnamal, glycerin, citronellol, benzisothiazolinone, limonene, benzyl salicylate, citral methylisothiazolinone, sodium hydroxide