Marcel’s Green Soap Siivousliinat Patchouli & Cranberry 60kpl

4,50 

Marcel’s Green Soapin hygieenisillä puhdistuspyyhkeillä voit puhdistaa kotisi yhdellä pyyhkäisyllä!

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Marcel’s Green Soapin hygieenisillä puhdistuspyyhkeillä voit puhdistaa kotisi yhdellä pyyhkäisyllä! Valmistettu kasvikuiduista, joka on 100 % biohajoavaa. Jokaisessa pakkauksessa on 60 pyyhettä.

Ei muovia, vaan kasveja
Marcelin hygieeniset puhdistuspyyhkeet on valmistettu viskoosista. Viskoosi on materiaali, joka koostuu kasveista ja puumassasta valmistetuista kasvikuiduista. Siksi viskoosikuitupohjaiset siivousliinat hajoavat luonnollisesti. Viskoosimme sisältää noin 50 % eukalyptusta ja 50 % akaasiaa. Puhdas koti luonnon voimalla!

Puhdista yhdellä pyyhkäisyllä
Siivousliinamme on valmistettu 99 % luonnollisista ainesosista, 100 % orgaanisista öljyistä ja ne ovat 100 % biohajoavia. Ne ovat todellisia siivousihmeitä: kuin kosteuspyyhkeitä, joilla voit puhdistaa melkein mitä tahansa! Käytä niitä esimerkiksi kylpyhuoneen, keittiön, pöydän, lattian ja muiden kovien pintojen puhdistamiseen. Niihin on lisätty alkoholia auttamaan pintojen desifioinnissa. Eikä erillistä huuhtelua tarvita! Kun olet siivonnut, voit heittää käytetyn liinan biojätteeseen tai paperinkeräysastiaan. Näin luonto voi tehdä työnsä hiljaa huomaamatta ja siivousliinat hajoavat itsekseen.

Raikas siisti koti yhdellä pyyhkäisyllä
Patsulilla on makea ja mausteinen maanläheinen tuoksu, joka torjuu tehokkaasti ei-toivottuja hajuja ja 60-luvulla patsulia käytettiinkin savukkeen hajun peittäjänä. Olemme yhdistäneet patsulin tuoksuun raikkaan kirpeän karpalon luomaan tasapainoisen kotoisan tuoksu kokonaisuuden.

Käyttö: Heti valmis käytettäväksi sellaisenaan. Soveltuu kylpyhuoneen, keittiön, pöydän, lattian ja muiden kovien pintojen puhdistamiseen, mutta ei ihon puhdistukseen.

Pakkauskoko: 60 liinaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marcel’s Green Soap Siivousliinat Patchouli & Cranberry 60kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

<5% ionittomat pinta-aktiiviset aineet, Parfums, Säilöntäaineet; PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE