Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Suihke Lavender & Rosemary 500ml

4,50 

Jos tunnet pakottavan tarpeen siivota, mutta sinulla on vain vähän aikaa: tartu nopeasti yleispuhdistusaine suihkepulloon ja pyyhkäise pinta puhtaaksi yhdellä vedolla.

Varastossa

Kuvaus

Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Suihke Lavender & Rosemary
Jos tunnet pakottavan tarpeen siivota, mutta sinulla on vain vähän aikaa: tartu nopeasti yleispuhdistusaine suihkepulloon ja pyyhkäise pinta puhtaaksi yhdellä vedolla. Eikä sitä syyttä kutsuta yleispuhdistusaineeksi, sillä samalla tuotteella puhdistat kodin lattiasta kattoon. Yleispuhdistusaine sopii käytettäväksi tiskialtaissa, lattioissa, kylpyhuoneessa ja keittiössä, sekä siivouksen jälkeen kaikki tuoksuu taas ihanan raikkaalta!

Täynnä luonnollisia ainesosia
Kuten kaikki Marcel’s Green Soap -tuotteet, yleispuhdistusaineemme ei sisällä väriaineita, parabeeneja, fosfaatteja, klooria, ammoniakkia tai happoja. Tuotteemme on siis täynnä luonnollisia ainesosia, joista vähintään 97 % on biohajoavia.

Raikas siisti koti yhdellä pyyhkäisyllä
Laventelin tuoksu, kuin isoäidin pellavakaapin tuoksu, joka on rauhoittava ja stressiä vähentävä. Vai onko aika haalistanut muistoa siitä, miltä tuo pellavakaappi tuoksuu? Onneksi siis rosmariini tekee hyvää muistille. Näin muistisi virkistyy tiskatessa, aivan kuten kotisi ja kehosi.

Käyttö: Heti valmis käytettäväksi sellaisenaan. Suihkuta siivousliinaan tai suoraan likaiselle pinnalle ja pyyhkäise puhtaaksi.

Pakkauskoko: 500ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Suihke Lavender & Rosemary 500ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

aqua, sodium laureth sulfate, sodium benzoate, parfum, alcohol, cocamidopropyl betaine, linalool, tetrasodium glutamate diacetate, isopropyl alcohol, glycerin, citric acid, coumarin