Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Patchouli & Cranberry 750ml

4,50 

Marcel’s Green Soap patsuli ja karpalo yleispuhdistusaineemme tuoksuyhdistelmä on suunniteltu niin, että kun aloitat siivouksen, et halua enää lopettaa.

Varastossa

Kuvaus

Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Patchouli & Cranberry
Marcel’s Green Soap patsuli ja karpalo yleispuhdistusaineemme tuoksuyhdistelmä on suunniteltu niin, että kun aloitat siivouksen, et halua enää lopettaa. Eikä sitä syyttä kutsuta yleispuhdistusaineeksi, sillä samalla tuotteella puhdistat kodin lattiasta kattoon. Yleispuhdistusaine sopii käytettäväksi tiskialtaissa, lattioissa, kylpyhuoneessa ja keittiössä, sekä siivouksen jälkeen kaikki tuoksuu taas ihanan raikkaalta!

Täynnä luonnollisia ainesosia
Kuten kaikki Marcel’s Green Soap -tuotteet, yleispuhdistusaineemme ei sisällä väriaineita, parabeeneja, fosfaatteja, klooria, ammoniakkia tai happoja. Tuotteemme on siis täynnä luonnollisia ainesosia, joista vähintään 97 % on biohajoavia.

Tuoksuna Patsuli ja Karpalo
Patsulilla on makea ja mausteinen maanläheinen tuoksu, joka torjuu tehokkaasti ei-toivottuja hajuja ja 60-luvulla patsulia käytettiinkin savukkeen hajun peittäjänä. Olemme yhdistäneet patsulin tuoksuun raikkaan kirpeän karpalon luomaan tasapainoisen kotoisan tuoksu kokonaisuuden.

Käyttö: Sekoita ~30ml pesuainetta ämpärilliseen vettä.

Pakkauskoko: 750ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Patchouli & Cranberry 750ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

aqua, sodium laureth sulfate, sodium benzoate, parfum, alcohol, cocamidopropyl betaine, tetrasodium glutamate diacetate, isopropyl alcohol, glycerin, citric acid, linalool