Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Lavender & Rosemary 750ml

4,50 

Marcel’s Green Soap laventeli ja rosmariini yleispuhdistusaineemme tuoksuyhdistelmä on suunniteltu niin, että kun aloitat siivouksen, et halua enää lopettaa.

Varastossa

Kuvaus

Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Lavender & Rosemary
Marcel’s Green Soap laventeli ja rosmariini yleispuhdistusaineemme tuoksuyhdistelmä on suunniteltu niin, että kun aloitat siivouksen, et halua enää lopettaa. Eikä sitä syyttä kutsuta yleispuhdistusaineeksi, sillä samalla tuotteella puhdistat kodin lattiasta kattoon. Yleispuhdistusaine sopii käytettäväksi tiskialtaissa, lattioissa, kylpyhuoneessa ja keittiössä, sekä siivouksen jälkeen kaikki tuoksuu taas ihanan raikkaalta!

Täynnä luonnollisia ainesosia
Kuten kaikki Marcel’s Green Soap -tuotteet, yleispuhdistusaineemme ei sisällä väriaineita, parabeeneja, fosfaatteja, klooria, ammoniakkia tai happoja. Tuotteemme on siis täynnä luonnollisia ainesosia, joista vähintään 97 % on biohajoavia.

Aisteja kutkuttavan herkullinen (älä kuitenkaan syö!)
Laventelin tuoksu, kuin isoäidin pellavakaapin tuoksu, joka on rauhoittava ja stressiä vähentävä. Vai onko aika haalistanut muistoa siitä, miltä tuo pellavakaappi tuoksuu? Onneksi siis rosmariini tekee hyvää muistille. Näin muistisi virkistyy tiskatessa, aivan kuten kotisi ja kehosi.

Käyttö: Sekoita ~30ml pesuainetta ämpärilliseen vettä.

Pakkauskoko: 750ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Lavender & Rosemary 750ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

aqua, sodium laureth sulfate, sodium benzoate, parfum, alcohol, cocamidopropyl betaine, linalool, tetrasodium glutamate diacetate, isopropyl alcohol, glycerin, citric acid, coumarin