Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Suihke Basil & Vetiver 500ml

4,50 

Jos tunnet pakottavan tarpeen siivota, mutta sinulla on vain vähän aikaa: tartu nopeasti yleispuhdistusaine suihkepulloon ja pyyhkäise pinta puhtaaksi yhdellä vedolla.

Varasto loppu

Kuvaus

Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Suihke Basil & Vetiver
Jos tunnet pakottavan tarpeen siivota, mutta sinulla on vain vähän aikaa: tartu nopeasti yleispuhdistusaine suihkepulloon ja pyyhkäise pinta puhtaaksi yhdellä vedolla. Eikä sitä syyttä kutsuta yleispuhdistusaineeksi, sillä samalla tuotteella puhdistat kodin lattiasta kattoon. Yleispuhdistusaine sopii käytettäväksi tiskialtaissa, lattioissa, kylpyhuoneessa ja keittiössä, sekä siivouksen jälkeen kaikki tuoksuu taas ihanan raikkaalta!

Täynnä luonnollisia ainesosia
Kuten kaikki Marcel’s Green Soap -tuotteet, yleispuhdistusaineemme ei sisällä väriaineita, parabeeneja, fosfaatteja, klooria, ammoniakkia tai happoja. Tuotteemme on siis täynnä luonnollisia ainesosia, joista vähintään 97 % on biohajoavia.

Raikas siisti koti yhdellä pyyhkäisyllä
Basilikan raikkaat ja mausteiset ominaisuudet yhdistyvät tasapainoisesti vetiver-ruohon maanläheiseen tuoksuun. Italialaisten mukaan basilika antaa sinulle itseluottamusta ja energiaa (Ahaa! Siksi he eivät siis koskaan lakkaa puhumasta…).

Käyttö: Heti valmis käytettäväksi sellaisenaan. Suihkuta siivousliinaan tai suoraan likaiselle pinnalle ja pyyhkäise puhtaaksi.

Pakkauskoko: 500ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marcel’s Green Soap Yleispuhdistusaine Suihke Basil & Vetiver 500ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

aqua, sodium laureth sulfate, sodium benzoate, parfum, alcohol, cocamidopropyl betaine, linalool, tetrasodium glutamate diacetate, isopropyl alcohol, glycerin, citric acid, geraniol, citronellol