Marcel’s Green Soap Astianpesuaine Radish & Bergamot 500ml

4,50 

Marcel’s Green Soap Astianpesuaine Radish & Bergamot on yrttisaippua, joka on ympäristöystävällinen, mutta sitkeä ja armoton rasvaisille astioille ja kattiloille.

Varastossa

Kuvaus

Marcel’s Green Soap Astianpesuaine Radish & Bergamot
Marcel’s Green Soap Astianpesuaine Radish & Bergamot on yrttisaippua, joka on ympäristöystävällinen, mutta sitkeä ja armoton rasvaisille astioille ja kattiloille. Kyllästetty Retiisi- ja Bergamot-öljyillä, joten astianpesusta (tuskin uskallamme sanoa) tulee todellinen ”tuoksu nautinto”. Ja samalla kun olet uppoutuneena tiskaamiseen ja tuoksusta nauttimiseen, käsiesi ihoa hoitavat hellävaraiset ja kosteuttavat ainesosat. Ja tiedätkö mitä? Marcel’s Green Soap astianpesuaineita käyttäessäsi tuskin maltat odottaa, että pääset jälleen tiskaamaan.

Täynnä luonnollisia ainesosia
Kuten kaikki Marcel’s Green Soap -tuotteet, astianpesuaineemme ei sisällä väriaineita, parabeeneja, fosfaatteja, klooria, ammoniakkia tai happoja. Tuotteemme on siis täynnä luonnollisia ainesosia, joista vähintään 97 % on biohajoavia.

Aisteja kutkuttavan herkullinen (älä kuitenkaan syö!)
Retiisin tuoksu on mausteinen ja pippurinen, mihin olemme yhdistäneet annoksen bergamottia. Pohjois-Italialaisen kylän appelsiiniöljy (kiitos Wikipedia) lisää selkeitä sitrushedelmän sävyjä, sekä ripauksen makeutta. Siis mikä ihana astianpesutuote tämä onkaan!

Pakkauskoko: 500ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marcel’s Green Soap Astianpesuaine Radish & Bergamot 500ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5-15% anionic surfactants; <5% amphoteric surfactants; Perfumes; LIMONENE, LINALOOL. Preservatives (SODIUM BENZOATE)