Marcel’s Green Soap Astianpesuaine Orange & Jasmine 500ml

4,50 

Marcel’s Green Soap Astianpesuaine Orange & Jasmine on yrttisaippua, joka on ympäristöystävällinen, mutta sitkeä ja armoton rasvaisille astioille ja kattiloille.

Varasto loppu

Kuvaus

Marcel’s Green Soap Astianpesuaine Orange & Jasmine
Marcel’s Green Soap Astianpesuaine Orange & Jasmine on yrttisaippua, joka on ympäristöystävällinen, mutta sitkeä ja armoton rasvaisille astioille ja kattiloille. Kyllästetty Appelsiini- ja Jasmiini-öljyillä, joten astianpesusta (tuskin uskallamme sanoa) tulee todellinen ”tuoksu nautinto”. Ja samalla kun olet uppoutuneena tiskaamiseen ja tuoksusta nauttimiseen, käsiesi ihoa hoitavat hellävaraiset ja kosteuttavat ainesosat. Ja tiedätkö mitä? Marcel’s Green Soap astianpesuaineita käyttäessäsi tuskin maltat odottaa, että pääset jälleen tiskaamaan.

Täynnä luonnollisia ainesosia
Kuten kaikki Marcel’s Green Soap -tuotteet, astianpesuaineemme ei sisällä väriaineita, parabeeneja, fosfaatteja, klooria, ammoniakkia tai happoja. Tuotteemme on siis täynnä luonnollisia ainesosia, joista vähintään 97 % on biohajoavia.

Aisteja kutkuttavan herkullinen (älä kuitenkaan syö!)
Jasmiinilla on mystinen huumaava tuoksu ja sillä sanotaan olevan voimakas lempeä nostattava vaikutus. Appelsiini lisää kokonaisuuteen tarvittavaa keveyttä ja raikkautta, sillä loppujen lopuksi olemmehan tiskaamassa…

Pakkauskoko: 500ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marcel’s Green Soap Astianpesuaine Orange & Jasmine 500ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5-15% anionic surfactants; <5% amphoteric surfactants; Perfumes; COUMARIN, LINALOOL. Preservatives (SODIUM BENZOATE)