Marcel’s Green Soap Astianpesuaine Lavender & Rosemary 500ml

4,50 

Marcel’s Green Soap Astianpesuaine Lavender & Rosemary on yrttisaippua, joka on ympäristöystävällinen, mutta sitkeä ja armoton rasvaisille astioille ja kattiloille.

Varastossa

Kuvaus

Marcel’s Green Soap Astianpesuaine Lavender & Rosemary
Marcel’s Green Soap Astianpesuaine Lavender & Rosemary on yrttisaippua, joka on ympäristöystävällinen, mutta sitkeä ja armoton rasvaisille astioille ja kattiloille. Kyllästetty Laventeli- ja Rosmariini-öljyillä, joten astianpesusta (tuskin uskallamme sanoa) tulee todellinen ”tuoksu nautinto”. Ja samalla kun olet uppoutuneena tiskaamiseen ja tuoksusta nauttimiseen, käsiesi ihoa hoitavat hellävaraiset ja kosteuttavat ainesosat. Ja tiedätkö mitä? Marcel’s Green Soap astianpesuaineita käyttäessäsi tuskin maltat odottaa, että pääset jälleen tiskaamaan.

Täynnä luonnollisia ainesosia
Kuten kaikki Marcel’s Green Soap -tuotteet, astianpesuaineemme ei sisällä väriaineita, parabeeneja, fosfaatteja, klooria, ammoniakkia tai happoja. Tuotteemme on siis täynnä luonnollisia ainesosia, joista vähintään 97 % on biohajoavia.

Aisteja kutkuttavan herkullinen (älä kuitenkaan syö!)
Laventelin tuoksu, kuin isoäidin pellavakaapin tuoksu, joka on rauhoittava ja stressiä vähentävä. Vai onko aika haalistanut muistoa siitä, miltä tuo pellavakaappi tuoksuu? Onneksi siis rosmariini tekee hyvää muistille. Näin muistisi virkistyy tiskatessa, aivan kuten kotisi ja kehosi.

Pakkauskoko: 500ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marcel’s Green Soap Astianpesuaine Lavender & Rosemary 500ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5-15% anionic surfactants; <5% amphoteric surfactants; Perfumes; COUMARIN, LINALOOL. Preservatives (SODIUM BENZOATE)