Suitsukkeet Love Spell

2,90 

Tuoksuna näissä laadukkaissa suitsukkeissa on raikas minttu ja appelsiinin kukka, joihin yhdistyy aistikas laventeli ja pehmeät puunsävyt.

Varastossa

Kuvaus

Nämä Love Spell suitsukkeet on pakattu Lisa Parkerin kuvittamaan kuusikulmion muotoiseen rasiaan.
Tuoksuna näissä laadukkaissa suitsukkeissa on raikas minttu ja appelsiinin kukka, joihin yhdistyy aistikas laventeli ja pehmeät puunsävyt.

Pakkauksessa suitsukkeita on 20kpl.

Suitsukkeita käytetään etenkin meditatiiviseen tilaan pääsemisessä, uskonnollisissa riiteissä, luontaislääketiede ayurvedassa ja aromaterapiassa. Niiden polttaminen on ollut hyvin tärkeä osa ihmisten elämää jo tuhansien vuosien ajan, sekä henkisessä työskentelyssä suitsukkeita käytetään yleensä parantamiseen, tilojen puhdistamiseen, suojaaviin rituaaleihin, rumpujen, kristallien ja hoitokivien puhdistamiseen.

Ne koostuvat ainutlaatuisista, tuoreista ja puhtaista aineista. Sekoitukset on tehty yrttien lehdistä, kukista, juurista, kuorista, hartseista ja eteerisistä öljyistä.

Muistathan, ettet koskaan jätä suitsukkeita valvomatta ja pidä niiden ympärillä oleva alue vapaana, sekä älä jätä lapsia ilman valvontaa suitsukkeiden ympärille. Varmista, että putoavan tuhkan alla on sille tarkoitettu alusta, koska se voi olla kuumaa.

Pituus ~24cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suitsukkeet Love Spell”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *