Suitsukkeet Rock Dragon Frankincense ja Mirha

2,90 

Tuoksuna näissä laadukkaissa suitsukkeissa on pihkainen mieltä ylentävä Frankincensen tuoksu, johon yhdistyy mausteisen mirhan sävyt.

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Nämä Rock Dragon suitsukkeet on pakattu Anne Stokesin kauniin taideteoksen kuvittamaan kuusikulmion muotoiseen rasiaan.
Tuoksuna näissä laadukkaissa suitsukkeissa on pihkainen mieltä ylentävä Frankincensen tuoksu, johon yhdistyy mausteisen mirhan sävyt.

Pakkauksessa suitsukkeita on 20kpl.

Suitsukkeita käytetään etenkin meditatiiviseen tilaan pääsemisessä, uskonnollisissa riiteissä, luontaislääketiede ayurvedassa ja aromaterapiassa. Niiden polttaminen on ollut hyvin tärkeä osa ihmisten elämää jo tuhansien vuosien ajan, sekä henkisessä työskentelyssä suitsukkeita käytetään yleensä parantamiseen, tilojen puhdistamiseen, suojaaviin rituaaleihin, rumpujen, kristallien ja hoitokivien puhdistamiseen.

Ne koostuvat ainutlaatuisista, tuoreista ja puhtaista aineista. Sekoitukset on tehty yrttien lehdistä, kukista, juurista, kuorista, hartseista ja eteerisistä öljyistä.

Muistathan, ettet koskaan jätä suitsukkeita valvomatta ja pidä niiden ympärillä oleva alue vapaana, sekä älä jätä lapsia ilman valvontaa suitsukkeiden ympärille. Varmista, että putoavan tuhkan alla on sille tarkoitettu alusta, koska se voi olla kuumaa.

Pituus ~24cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suitsukkeet Rock Dragon Frankincense ja Mirha”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *