Zero Waste Suihkugeeli Omena

4,90 

Zero Waste Suihkugeeli Omena on virkistäviltä ja hieman makeilta vihreiltä omenilta tuoksuva vartalonpesuaine, joka sopii koko perheelle.

Varastossa

Kuvaus

Zero Waste Suihkugeeli Omena on virkistäviltä ja hieman makeilta vihreiltä omenilta tuoksuva vartalonpesuaine, joka sopii koko perheelle. Sen hellävarainen hypoallergeeninen koostumus on valmistettu 99 % luonnollisista ainesosista ja kun lisäät veden saat 450ml-500ml valmista pesuainetta. Tämä kevyesti vaahtoava vartalonpesuaine jättää ihon sileäksi, kosteutetuksi ja puhtaaksi, sekä voit tietää tehneesi hyvän valinnan planeetan hyväksi.

Kuten kaikki myymämme Zero waste täyttöpakkaussarjat on tuote vegaaninen, eläinkokeeton ja tuoksut allergeenittomia.

Jauhe on pakattu kompostoitavaan pussiin, joten voit laittaa pussin kompostiastiaan sen käytettyäsi. Tarrat voit irroittaa ja lajitella paperin kierrätysastiaan.

Valmistus:
1. Mittaa pulloon 400ml huoneenlämpöistä vettä (jos haluat pesuaineestasi juoksevampaa voit lisätä vettä 450ml).
2. Avaa pussi ja irroittele jauhe varovasti pussia taivutellen, ennen kuin kaadat sisällön hiljalleen pulloon.
3. Sulje pullo huolella ja ravista/kääntele pulloa reilusti.
4. Anna pesuaineesi tekeytyä yön yli, jotta kaikki ainesosat tulevat ystäviksi keskenään.
5. Aamulla ravista pesuainepulloasi vielä kerran huolella ja tuotteesi on valmis käytettäväksi.

Valmis pesuaine on valkoista, jossa erottuu pieniä luonnollisia ”kosteushelmiä” heti valmistuksen jälkeen. Kaikki myymämme itse valistettavat pesuaineet sopivat koko perheen käyttöön ja myös heille, joilla on herkkä iho.

Varotoimenpiteet: Säilytä tämä pussi koko tuotteen käytön ajan. Säilytä lasten ulottumattomissa ja kuivassa auringolta suojatussa paikassa. Käsittele varoen ja puhtain käsin sekoittaessasi tuote veteen. Jos jauhetta joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmäärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin.

Käytä tuotetta vain veteen sekoitettuna ja aina valmistuksen jälkeen huuhdo kätesi huolella.

Kun tuote on sekoitettu veteen käytä 12kk aikana.
Pakkauskoko: 40g (josta tekee valmista tuotetta 450ml-500ml)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zero Waste Suihkugeeli Omena”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Valmiin tuotteen inci: Aqua, Sodium coco sulfate, Sodium olivate, Sodium cocoate, Xanthan gum, Citric acid, Parfum, Kaolin, Glycerin, Cetearyl alcohol, Sodium chloride, Tetrasodium glutamate diacetate, Gluconolactone, Sodium benzoate