Zero Waste Aloituspakkaus Suihkugeelit Vihreä

19,90 

Valmistat tällä setillä kolme kertaa 500ml suihkugeeliä. Pakkauksessa 500ml PET pumppu pullo, jonka voit käyttää aina uudelleen ja uudelleen, sekä hurmaavan tuoksuiset suihkugeelien ainesosat Kirsikankukka, Karite ja Passionhedelmä.

Varastossa

Kuvaus

Zero Waste Aloituspakkaus Suihkugeelit Vihreä sisältää 500ml PET pumppupullon, jonka voit käyttää aina uudelleen ja uudelleen, sekä hurmaavan tuoksuiset suihkugeelien ainesosat Kirsikankukka, Karite ja Passionhedelmä. Sen hellävarainen hypoallergeeninen koostumus on valmistettu 99 % luonnollisista ainesosista ja kun lisäät veden saat 3x450ml-500ml valmista pesuainetta. Tämä kevyesti vaahtoava koostumus jättää ihon sileäksi, kosteutetuksi ja puhtaaksi, sekä voit tietää tehneesi hyvän valinnan planeetan hyväksi.

Kuten kaikki myymämme Zero waste täyttöpakkaussarjat on tuote vegaaninen, eläinkokeeton ja tuoksut allergeenittomia.

Jauhe on pakattu kompostoitavaan pussiin, joten voit laittaa pussin kompostiastiaan sen käytettyäsi. Tarrat voit irroittaa ja lajitella paperin kierrätysastiaan.

Valmistus:
1. Mittaa pulloon 400ml huoneenlämpöistä vettä (jos haluat pesuaineestasi juoksevampaa voit lisätä vettä 450ml).
2. Avaa pussi ja irroittele jauhe varovasti pussia taivutellen, ennen kuin kaadat sisällön hiljalleen pulloon.
3. Sulje pullo huolella ja ravista/kääntele pulloa reilusti.
4. Anna pesuaineesi tekeytyä yön yli, jotta kaikki ainesosat tulevat ystäviksi keskenään.
5. Aamulla ravista pesuainepulloasi vielä kerran huolella ja tuotteesi on valmis käytettäväksi.

Valmis pesuaine on valkoista, jossa erottuu pieniä luonnollisia ”kosteushelmiä” heti valmistuksen jälkeen. Kaikki myymämme itse valistettavat pesuaineet sopivat koko perheen käyttöön ja myös heille, joilla on herkkä iho.

Varotoimenpiteet: Säilytä tämä pussi koko tuotteen käytön ajan. Säilytä lasten ulottumattomissa ja kuivassa auringolta suojatussa paikassa. Käsittele varoen ja puhtain käsin sekoittaessasi tuote veteen. Jos jauhetta joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmäärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin.

Käytä tuotetta vain veteen sekoitettuna ja aina valmistuksen jälkeen huuhdo kätesi huolella.

Kun tuote on sekoitettu veteen käytä 12kk aikana.
Pakkauskoko: 3x40g (josta tekee valmista tuotetta jopa 1,5 litraa) ja PET pumpulla varustettu pullo, jonka voi käyttää yhä uudelleen ja uudelleen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zero Waste Aloituspakkaus Suihkugeelit Vihreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Valmiin tuotteen inci: Aqua, Sodium coco sulfate, Sodium olivate, Sodium cocoate, Xanthan gum, Citric acid, Parfum, Kaolin, Glycerin, Sodium chloride, Tetrasodium glutamate diacetate, Gluconolactone, Sodium benzoate, Calcium gluconate