Tuoksurakeet Holly Fairy

3,50 

Aistikas ja hienostuneesti mistelinoksilta tuoksuva Holly Fairy tuoksurae on tuoksultaan, kuin ripaus puhtaita keijukaistaikoja.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Tuoksurakeet ovat helppokäyttöisiä, sekä lapsi- tai lemmikkiperheissä turvallisempi vaihtoehto lämmitettäväksi tuoksulyhdyissä huoneilman raikastamiseksi tai tunnelman luomiseksi.

Aistikas ja hienostuneesti mistelinoksilta tuoksuva Holly Fairy tuoksurae on tuoksultaan, kuin ripaus puhtaita keijukaistaikoja.

Tuoksurakeita voidaan käyttää tuoksulyhdyissä öljyn sijasta tai niitä voi kumota kangaspussiin ja asettaa sen vaatekaappiin tai komeroon. Ne sopivat myös käytettäviksi pölynimurin pölypusseissa raikastamassa ilmaa. Annostele tuoksurakeita oman tuoksumieltymyksesi mukaan, mutta jo pari teelusikallista riittää noin 10 neliön huoneen ilman raikastamiseen.

Tuoksurakeet ovat luonnollisia suolapohjaisia tuotteita, joihin on lisätty tuoksu. Ne ovat tarkoitettu käytettäviksi tuoksulyhdyissä, sekä ne ovat turvallisia ja helppoja käyttää. Tuoksulyhtyyn ei tarvite lisätä vettä, vain pari teelusikallista tuoksurakeita riittää. Kun rakeet ovat muutamien tuntien aikana vapauttaneet kaiken tuoksunsa ne on helppo hävittää ja siivota, sillä tuoksurakeet eivät jätä jälkiä tuoksulyhdyn kuppiin.

Pakkauskoko: 180g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuoksurakeet Holly Fairy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *