Tuoksuöljy Frankincense

3,00 

Frankincense on tuoksultaan raikas palsamintuoksuinen ja vihreän puinen tuoksu, jossa mausteisuus yhdistyy kauniisti hedelmäiseen ensituoksuun.

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Frankincense on tuoksultaan raikas palsamintuoksuinen ja vihreän puinen tuoksu, jossa mausteisuus yhdistyy kauniisti hedelmäiseen ensituoksuun. Sopii täydellisesti tasapainotukseen ja henkisen yhteenkuuluvuuden nostattamiseen.

Tuoksuöljy soveltuu käytettäväksi tuoksulyhdyissä, ilmanraikastimessa/kostuttimessa, saippuoiden ja kynttilöiden valmistuksessa, sekä pyykkietikan hajustamisessa.

Tuoksulamppu- tai lyhty on eteeristen- ja tuoksuöljyjen käyttöä varten kehitetty keraaminen tai lasinen astia, jonka vesikuppiin laitetaan veden lisäksi 3-7 tippaa öljyä. Öljyn määrään vaikuttavat huoneen koko, öljyn voimakkuus sekä omat tuoksumieltymykset. Vettä lämmittävän lämpökynttilän palaessa vesikupin alla huoneilman täyttää miellyttävä aromaattinen tuoksu.

Muista tuoksulamppua käyttäessäsi antaa vesikupin jäähtyä ennen kuin lisäät siihen vettä, sekä älä myöskään liikuttele lyhtyä käytön aikana palavan kynttilän vuoksi.

Vinkki! Ilmanraikastamiseksi lisää muutama tippa öljyä suihkepullon veteen (ravista kunnolla) ja sumuta siitä raikasta tuoksua huoneilmaan.

Pakkauskoko: 10ml

Huom! Tuoksuöljyä ei tule käyttää sisäisesti ja tuoksuöljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuoksuöljy Frankincense”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *