Ale!

TheOne Pyykinpesuaine Aamuinen Sade

Alkuperäinen hinta oli: 13,90 €.Nykyinen hinta on: 11,00 €.

THEONE-pyykinpesuaine poistaa tekstiileistä tehokkaasti, mutta hellävaraisesti pahan hajun, rasvan ja lian jo alhaisissa, energiaa säästävissä lämpötiloissa.

Vain 2 varastossa

Kuvaus

THEONE-pyykinpesuaine poistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti tekstiileistä pahan hajun, rasvan ja lian jo alhaisissakin lämpötiloissa. Hellävarainen pesuaine säilyttää värit sekä jättää pyykin sellaisenaan kuohkeaksi ja pehmeäksi, huomaat sen erityisesti froteepyyhkeissä. THEONE-pyykinpesuaine on tehokas tiiviste, joten yhteen pesukertaan voidaan annostella vähemmän pesuainetta, joka lisää tuotteen riittoisuutta sekä vähentää pesuainejäämien muodostumista tekstiiliin ja pesukoneeseen.

Biohajoavat THEONE- pyykinpesuaineet on valmistettu hyödyntäen uutta kotimaista, ympäristöystävällistä ja hellävaraista teknologiaa. REACH-hyväksytyssä tuotannossa kaikki sivutuotteet kierrätetään. Tuotteet eivät vahingoita ympäristöä tai luontoa sinne joutuessaan. Sarjan tuotteita ei ole testattu eläinkokein. Pyykinpesuaine ei sisällä haitallisia väri- tai valkaisuaineita. Pakkaukset voidaan kierrättää ympäristöystävällisesti.

Morning rain pesuaine on lähes tuoksuton. Pyykinpesuaineesta saatavana eri vahvuisia tuoksu vaihtoehtoja.

– Sarjassa yhdistyy kotimaisuus, osaaminen, luonnon kunnioittaminen, laatu, huipputeknologia sekä visuaalisesti tyylikäs kokonaisuus.
– Pakkaukset on suunniteltu niin että ne jättää mielellään esille, sillä sen minimalistinen ulkoasu sopii monenlaiseen sisustukseen piristämään kylpy- ja kodinhoitohuoneen sekä keittiön ilmettä.
– Tuotteita voi käyttää myös kylmässä vedessä. Mitään sarjan tuotteita ei ole testattu eläinkokein eivätkä ne sisällä haitallisia väri- tai valkaisuaineita.
– Kaikki Theone-tuotteet on suunniteltu sekä valmistettu 100% Suomessa.

Annostelu: Lisää pyykinpesuainetta n.10-30ml koneelliseen pyykkiä.

Pakkauskoko: 500ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TheOne Pyykinpesuaine Aamuinen Sade”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varo aineen joutumista silmiin. Säilytä lapsilta suojassa. Ei nautittavaksi. Sisältää: methylisothiazolinone, < 5% ionittomia-, anionisia-, amfoteerisiä tensidejä. Eläinkokeeton. 100% valmistettu Suomessa.