Suitsukkeet Hidden Depths Yön Prinsessa

2,90 

Tuoksulehtikaktus (”yön prinsessa”) on yksi mystisimmistä ja ainutlaatuisimmista kukista, sillä se kukkii vain kerran vuodessa yöllä.

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Nämä Hidden Depths suitsukkeet on pakattu Anne Stokesin kauniin taideteoksen kuvittamaan kuusikulmion muotoiseen rasiaan.
Tuoksulehtikaktus (”yön prinsessa”) on yksi mystisimmistä ja ainutlaatuisimmista kukista, sillä se kukkii vain kerran vuodessa yöllä ja muun ajan se viettää hiljakseen nupussa. Tämän lumoavan tuoksun sisälleen kätkevät suitsukkeet luo hienostuneen aromaattisen taian, joka ilmentää yön prinsessan harvinaisen ja mystisen sävyn.

Pakkauksessa suitsukkeita on 20kpl.

Suitsukkeita käytetään etenkin meditatiiviseen tilaan pääsemisessä, uskonnollisissa riiteissä, luontaislääketiede ayurvedassa ja aromaterapiassa. Niiden polttaminen on ollut hyvin tärkeä osa ihmisten elämää jo tuhansien vuosien ajan, sekä henkisessä työskentelyssä suitsukkeita käytetään yleensä parantamiseen, tilojen puhdistamiseen, suojaaviin rituaaleihin, rumpujen, kristallien ja hoitokivien puhdistamiseen.

Ne koostuvat ainutlaatuisista, tuoreista ja puhtaista aineista. Sekoitukset on tehty yrttien lehdistä, kukista, juurista, kuorista, hartseista ja eteerisistä öljyistä.

Muistathan, ettet koskaan jätä suitsukkeita valvomatta ja pidä niiden ympärillä oleva alue vapaana, sekä älä jätä lapsia ilman valvontaa suitsukkeiden ympärille. Varmista, että putoavan tuhkan alla on sille tarkoitettu alusta, koska se voi olla kuumaa.

Pituus ~24cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suitsukkeet Hidden Depths Yön Prinsessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *