Marcel’s Green Soap WC puhdistusaine Patchouli & Cranberry 750ml

4,50 

Marcel’s Green Soap WC puhdistusaine Patchouli & Cranberry saa wc-istuimesi tuoksumaan todella hyvältä.

Varasto loppu

Kuvaus

Marcel’s Green Soap WC puhdistusaine Patchouli & Cranberry saa wc-istuimesi tuoksumaan todella hyvältä. Ja kuten kaikki Marcel’s Green Soap -tuotteet, WC-puhdistusaineemme eivät sisällä väriaineita, parabeeneja, fosfaatteja, klooria, ammoniakkia tai happoja.

Marcel’s Green Soap WC puhdistusaine Patchouli & Cranberry
Sanotaan, että wc kertoo paljon siitä millainen olet ja jotkut ihmiset pitävätkin wc-käyntiä erittäin vakavana asiana. Toiset muuttavat wc:nsä pieneksi kirjastoksi ja toiset taas koristelevat wc:tään muistoilla tai hauskoilla sananlaskuilla. WC puhdistusaine Orange & Jasminelle ei ole väliä miten sisustat wc:si kunhan se tulee puti puhtaaksi.

Täynnä luonnollisia ainesosia
Ja kuten kaikki Marcel’s Green Soap -tuotteet, WC-puhdistusaineemme eivät sisällä väriaineita, parabeeneja, fosfaatteja, klooria, ammoniakkia tai happoja vaan ne ovat täynnä luonnollisia ainesosia ja vähintään 97 % biohajoavia.

Tuoksuna Patsuli ja Karpalo
Patsulilla on makea ja mausteinen maanläheinen tuoksu, joka torjuu tehokkaasti ei-toivottuja hajuja ja 60-luvulla patsulia käytettiinkin savukkeen hajun peittäjänä. Olemme yhdistäneet patsulin tuoksuun raikkaan kirpeän karpalon luomaan tasapainoisen kotoisan tuoksu kokonaisuuden.

Pakkauskoko: 750ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marcel’s Green Soap WC puhdistusaine Patchouli & Cranberry 750ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

<5% anionic surfactants; <5% amphoteric surfactants; Perfumes; LINALOOL. Preservatives (SODIUM BENZOATE)