Marcel’s Green Soap WC puhdistusaine Orange & Jasmine 750ml

4,50 

Marcel’s Green Soap WC puhdistusaine Orange & Jasmine saa wc-istuimesi tuoksumaan todella hyvältä.

Varasto loppu

Kuvaus

Marcel’s Green Soap WC puhdistusaine Orange & Jasmine saa wc-istuimesi tuoksumaan todella hyvältä. Ja kuten kaikki Marcel’s Green Soap -tuotteet, WC-puhdistusaineemme eivät sisällä väriaineita, parabeeneja, fosfaatteja, klooria, ammoniakkia tai happoja.

Marcel’s Green Soap WC puhdistusaine Orange & Jasmine
Sanotaan, että wc kertoo paljon siitä millainen olet ja jotkut ihmiset pitävätkin wc-käyntiä erittäin vakavana asiana. Toiset muuttavat wc:nsä pieneksi kirjastoksi ja toiset taas koristelevat wc:tään muistoilla tai hauskoilla sananlaskuilla. WC puhdistusaine Orange & Jasminelle ei ole väliä miten sisustat wc:si kunhan se tulee puti puhtaaksi.

Täynnä luonnollisia ainesosia
Ja kuten kaikki Marcel’s Green Soap -tuotteet, WC-puhdistusaineemme eivät sisällä väriaineita, parabeeneja, fosfaatteja, klooria, ammoniakkia tai happoja vaan ne ovat täynnä luonnollisia ainesosia ja vähintään 97 % biohajoavia.

Tuoksuna Appelsiini & Jasmiini
Jasmiinissa on salaperäinen huumaava hajuvesimäinen sävy ja sen tuoksun kerrotaan olevan lempeä nostattava. Appelsiini lisää tähän kokonaisuuteen tarvittavaa maanläheistä syvyyttä ja raikkautta, mutta loppujen lopuksi olemmehan tässä siivoamassa!

Pakkauskoko: 750ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marcel’s Green Soap WC puhdistusaine Orange & Jasmine 750ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

<5% anionogene opper­vlakteactieve stoffen/agents de surface anioniques/anionische Tenside/anionic surfactants; <5% amfotere oppervlakteactieve stoffen/agents de surface amphotères/amphotere Tenside/amphoteric surfactants; Perfumes; CITRAL; CITRONELLOL; LIMONENE; LINALOOL; BENZYL SALICYLATE; HEXYL CINNAMAL. Preservatives/Säilöntäaine (SODIUM BENZOATE)