Logona Henna hiusväri Luonnonruskea

15,50 

Logonan luonnonruskea sävy sopii etenkin keskivaaleista keskiruskeisiin hiuksiin.

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kasvihiusvärien lopputulos on aina yksilöllinen. Siihen vaikuttavat mm. oman hiuksen rakenne, väri sekä lääkitykset ja aikaisemmat kemialliset käsittelyt, jotka voivat muuttaa värjäyksen lopputulosta huomattavasti. Lopputuloksena sävy on kuitenkin aina vivahteikas ja luonnollinen.

– Ilman synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita
– Ilman parabeeneja
– Ilman mineraalisia öljyjä ja silikoneja
– 100% vegaaninen

LOGONA-kasvihiusvärit ovat erittäin hellävaraisia, värit värjäävät hiuksesi hellävaraisesti ilman kemiallisia ainesosia. Hiusvärit eivät tartu suoraan hiuksen rakenteeseen, vaan värit suojaavat hiusta. Perinteinen hiusväri imeytyy hiuksen rakenteen sisään ja värjää hiuksen sisältä ulos. Luonnonvärit tarttuvat vain hiuksen pintaan. Luonnonvärit eivät sisällä kemiallisia hapetteita, eikä niillä näin ollen pysty vaalentamaan hiusta. Logonan kasviväri on kestoväri, ei värihuuhtelu. Se kuluu kuitenkin tasaisemmin hiuksista kuin kemiallinen kestoväri.

Halutun lopputuloksen saamiseksi suosittelemme tekemään suortuvatestin ennen värjäystä, eli testaamaan väriä joko piilossa olevaan osaan tai irti leikattuuun hiustupsuun.

Santen kasvivärejä voidaan käyttää myös harmaiden hiusten värjäykseen. Huomioi kuitenkin, että harmaissa hiuksissa värjäystulos on vaaleampi kuin muissa hiuksissa: mitä enemmän harmaita hiuksia, sen vaaleampi lopputulos on.

Kasvivärit on tarkoitettu vain hiusten värjäykseen, eikä niillä saa värjätä esim. ripsiä tai kulmakarvoja. Älä käytä rikkoutuneelle tai haavaiselle, ihottumaiselle tai ärtyneelle iholle.

Yhdellä paketilla värjäät noin olkapäille ulottuvat keskipaksut hiukset tai pitkät ohuet hiukset. Pitkille ja paksuille hiuksille suosittelemme varaamaan kaksi pakettia.

Pakkauskoko: 100gr

Käyttöohje: Pese hiukset syväpuhdistavalla shampoolla tasaisen värjäystuloksen saavuttamiseksi. Huuhdo hiukset hyvin ilman hoitoainetta ja kuivaa pyyhekuiviksi. Sekoita pakkauksessa oleva värimäärä 300 ml:n kiehuvaa vettä, kunnes massa on tasaista ja anna jäähtyä hieman. Suojaa vaatteet pyyhkeellä ja hiusraja rasvaisella voiteella odottaessasi seoksen jäätymistä. Pyri levittämään väri mahdollisimman lämpimänä. Levitä väri pieninä alueina mahdollisimman sujuvasti koko hiuksiin. Vältä värin kosketusta paljaalle iholle. Suojaa hiukset kertakäyttömyssyllä ja kietaise pyyhe myssyn päälle turbaaniksi. Anna vaikuttaa haluttu määrä. Vaikutusaika on yleensä 1-2 tuntia riippuen hiuksen rakenteesta, omasta väristä ja aikaisemmista käsittelyistä. Mitä pitempään hiusväri vaikuttaa, sen intensiivisempi värjäystulos on. Huuhtele hiukset huolellisesti, ja käytä selvitykseen esimerkiksi Colour & Care hoitoainetta. Avattu paketti suositellaan käytettäväksi kerralla. Lämpö, esimerkiksi sauna tai hiustenkuivaaja, lisää aina kasvivärin intensiteettiä ja nopeuttaa hieman värjäysaikaa. Iholle jääneet värjäytymät lähtevät muutaman pesun kuluessa, mutta voit vaalentaa ihoa välittömästi myös sitruunan mehulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Logona Henna hiusväri Luonnonruskea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, Cassia Auriculata Leaf Powder, Lawsonia Inermis (Henna) [1], Indigofera Argentea (Indigo) Leaf Powder, Indigofera Tinctoria (Indigo) Leaf Powder, Coffea Arabica (Coffee) Seed Powder [1], Hydrolyzed Corn Protein, betaiini, Beta Vulgaris (Beet) Root Juice Extract, Maltodextrin, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Persea Gratissima (Avocado) Oil [1], Algin, Leuconostoc/radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water), Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil [1]

[1]luomuviljelystä