Ecoegg pyykkimunan täyttöpakkaus Spring Blossom

8,90 

Ecoegg pyykkimunan täyttöpakkaus sisältää mineraalipellettejä noin 50 pesukertaan.

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ecoegg pyykkimunan täyttöpakkaus sisältää mineraalipellettejä noin 50 pesukertaan.

– Ecoegg pyykkimuna on innovatiivinen pyykinpesumenetelmä
– Korvaa pyykinpesuaineen ja huuhteluaineen
– Ei sisällä runsaasti voimakkaita kemikaaleja vain luonnonmineraaleja
– Sopii herkälle iholle
– Auttaa vähentämään muovinkulutusta
– Helppo ja edullinen käyttää
– Hajusteherkkyydestä kärsiville suosittelemme pyykkimunan tuoksutonta versiota

Mikä on Ecoegg pyykkimuna?

Se on ainutlaatuinen ja innovatiivinen pyykinpesumenetelmä, joka puhdistaa vaatteet tehokkaasti käyttäen apunaan kahdenlaisia mineraalipellettejä, jotka ovat uudelleen käytettävän munan sisällä. Ecoegg pyykkimuna ei sisällä runsaasti voimakkaita kemikaaleja ja on hellävarainen iholle, sekä se korvaa täysin pyykinpesuaineen ja huuhteluaineen, tarjoten sinulle hellemmän pyykinpesumenetelmän.

Kuinka Ecoegg pyykkimunaa käytetään?

Ensin suosittelemme puhdistamaan pyykinpesukoneesi Ecoegg Detox tabletilla, sitruunahapolla tai etikalla, jotta aiemmin koneeseen mahdollisesti kasaantuneet jäämät puhdistuvat pois.
Avaa pyykkimuna pitämällä pyykkimunan suurempi puolisko alaspäin ja nappi itseäsi päin, jonka jälkeen paina nappia alas ja kierrä pienempää puoliskoa oikealle kunnes kolmiot kohtaavat. Kumoa pyykkimunan suurempaan osaan pelletit ja sulje pesumuna, sekä aseta se pyykkikoneeseesi pyykin päälle.

Mineraalipelletit toimivat yhdessä veden kanssa poistaen tehokkaasti lian vaatteistasi ja pehmentäen niitä muuttamalla pH arvoa, jolloin pyykkisi tuntuu raikkaalta ja puhtaalta ilman suurta määrää voimakkaita kemikaaleja. Ecoegg sopii hyvin herkästä ihosta kärsiville ja ne ovat ei-biologisia, eivätkä sisällä petrokemikaaleja, entsyymejä, valkaisuaineita, fosfaatteja, parabeeneja, sodium laureth sulfatea (SLS), sodium lauryl sulfatea (SLES), palmuöljyä tai mikromuovia.

Yhdellä täytöllä voit pestä 50 koneellista pyykkiä, minkä jälkeen voit täyttää munan uudestaan mineraalipellettien täyttöpakkauksella ja käyttää pyykinpesumunaa aina vain uudestaan ja uudestaan.

Mitä hyötyä on käyttää Ecoegg pyykkimunaa?

Se kehitettiin alunperin herkästä ihosta kärsivien avuksi ja se onkin dermatologisesti testattu, sekä kehitetty yhteistyössä Allergy UK:n kanssa ja se on saanut useana vuonna peräkkäin ”Allergy Friendly Product” -palkinnon, minkä ansiosta tuote on tunnustetusti luotettava ja turvallinen.

Käyttämällä pyykkimunaa autat vähentämään muovinkulutusta. Jos siis vaihdat nestemäiset pyykinpesuaineet ja huuhteluaineet Ecoegg-pyykinpesumunaan, käytät vuodessa jopa 40* muovipulloa vähemmän (*perustuu 7 pyykkikoneellisen pesuun/vko ja 18 pesuun/pesuainepullo).

Ecoegg pyykkimuna sopii vegaaneille, koska se on eläinkokeeton, eikä sisällä minkäänlaisia eläinperäisiä ainesosia.

Pyykkimuna sopii myös pyykin käsinpesuun, aseta muna veteen vaatteiden joukkoon likoamaan 5-10 minuutiksi ja pese vaatteet normaaliin tapaan.

Ecoegg on hellävarainen mutta myös käytössä edullinen.

Ecoeggin kuorella on 10 vuoden takuu, mutta sitä ei saa käyttää yli 60 asteen pesussa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ecoegg pyykkimunan täyttöpakkaus Spring Blossom”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Cinnamyl alcohol 0,03 %
Citral 0,01 %
Citronellol 0,05 %
Coumarin 0,04 %
Eugenol 0,01 %
Farnesol 0,09 %
Geraniol 0,05 %

Prosenttiluku on pitoisuus pelletissä. Mikäli sinulla on hajusteallergia, suosittelemme hajusteettoman pyykkimunan käyttöä vaikka hajustemäärät ovatkin alle virallisen ilmoitusrajan.